luni, 18 iunie 2012

Natural

Intrebare.
Nu stiu daca o sa raspunda cineva au ba. Dar eu o lansez oricum precum Laika in spatiu.
Ce ati vrea sa cititi/vedeti pe blog?

Inafara de pozele cu care va delectez/sau nu?
Ce arii v-ar interesa? bine-inteles in legatura cu ceea ce fac. Despre reparatul televizoarelor si bucataria vedetelor inca nu m-am documentat.





3 comentarii:

  1. buna!
    e foarte frumos ceea ce faci.
    mi-ar placea (nu stiu daca ai mai facut-o, eu te-am gasit de curand) sa pui poze cu tutoriale si/sau cu tine prin padure, culegand materiale :)
    spor si inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu am avut aparatul la mine anul acesta insa anul trecut am facut cateva poze in padure :http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150321632373336.391992.638128335&type=3

    Tutoriale nu stiu despre ce sa fac. Am avut cateva, mai rar ce-i drept...spre exemplu ultimul a fost despre cum sa faci o coronita.

    Amanunte foarte detaliate despre cum/in ce mod imi realizez bijuteriile nu prea imi place sa dau. Pentru ca sunt opera unor ore bune de munca si ''experimente''. Si asa mi-am vazut multe din piese reproduse...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! Eu sunt super mirată că nu ai un feed back mai reprezentativ, ca şi mine, de altfel :)), aceasta din cauză modul în care apar creaţiile tale este un mic mister creativ. Nu îţi cer detalii despre el, adică misterul,dar sper să publici la fel de des creaţiile noi. Pe mine mă lasă cu falca căzută de fiecare dată. Originaliatea e originalitate, nu ai ce-i face! Felicitări şi spor!

    RăspundețiȘtergere