miercuri, 23 noiembrie 2011

Astazi nu e despre mine...

Noap. Cu toate ca imi place sa partajez atentia cu nimeni. Sunt si egoista. Dar asta e...

Astazi este despre creatoarea (unora dintre) cel(e)(lor) mai uimitoare (scrisesem minunate dar mi-am dat seama ca nu i se potriveste termenul) inele de pe meleagurile noastre. Si nu numai. Si nu vorbesc din filme. Vorbesc ca o mandra purtatoare ce ma aflu.

V-as introduce in lumea BWE, cu cateva cuvinte minunate (nu stiu ce am cu cuvantul asta) despre dizainarita. Insa oricum palesc in fata talentului sau narativ (si da, god damn it, il are si pe asta, il puteti verifica acilea) si imi imi e teama ca am sa cad in ridicol.

Doar atat va spun, accesoriile concepute de ea sunt cu adevarat iesite din tipare, indepartate cu mulllllllllt spre enorm de ordinarul ce ati putea sa il vedeti in magazinele de profil din mall-uri and co. Iar daca marsaluiti macar arareori pe blogul meu inseamna ca asta si cautati.

Trecand la obiect, asta e my precioussss ring pe bune, atat de pe bune incat as rupe picoare/maini daca ar indrazni cineva sa atenteze la el. Si da, pot deveni violenta, chiar daca asta nu o sa incante auzul unora ce credeau ca Bohemian Sin e mai mult Bohemian decat Sin.

Insa nu e singurul. Iata ce mai puteti gasi in ''lumea de poveste'' :)))) a Letitiei.






Concluzia mea: Frate/soro, asa ar trebui sa arate handmade-ul!
Voi, presupun ca sunteti deja ravisate!

Un comentariu:

  1. Sunteti niste persoane calde si simpatice si tu si ea si faceti lucruri uimitoare amandoua! Ma bucur ca mai exista oameni care vad frumosul si in ceilalti si il arata si altora. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere