luni, 20 decembrie 2010

Cadouri de Craciun

Va spuneam ca va voi face cateva recomandari pentru cadourile de Craciun. Au venit ceva mai tarziu , sa-i spunem din lipsa timpului, ca dealtfel eu sunt de o harnicie inegalabila. Adevarat, insa inca mai aveti timp sa va catadorisiti rudele prietenii, etc.
Personal, de Craciun imi place sa ofer fie lucruri foarte speciale, fie lucruri foarte practice, fie lucruri care le imbina perfect pe ambele(idealul). Si ce ar fi mai special decat un accesoriu handemade frumos conceput si realizat?Nu neaparat bijuterie...
Imi plac culorile care amintesc de sarbatoarea iernatica, in principiu rosu si verde,putin auriu, insa unul antichizat, iar nu genul mama Omida, dar ma dau in vant si dupa albul curat, aidoma zapezii. Iarna aceasta va propun un Craciun plin de dragoste, vesel si copilaresc.

Gata cu vorbaraia, sa purcedem la fapte!
Si iata propunerile mele:



1. o casuta pentru scrisorile Mosului de la Dana Cernat, 2. un nufar romantic de la Melania Lupu, 3. renii neobositi ai Mosului de la Cinnamon Cloves, 4. Craciunita adorabila a Hanei, 5. un colier statement de la ramonastanca, 6. o ceasca pentru ceaiul tau cald si aromat de la Bohemian Flow.




1. Pernele fabuloase de la Claudia, 2. ursuletii jucausi de la mariahera, 3 tabloul absolut incantator de la Maia, 4 o brosa super cute de la funkcesorii, 5 o bomboniera de la handemademylove.


1.Un minunat colier de la Deea, 2. o rochita vintage de la Retrosophy, 3. doua brose absolut dragalase de la Maia Grozavescu, 4 un colier jucaus de la Elfina.

Pentru un strop de eleganta recomand aceasta bratara de la Petra.


Si sa nu uitam de colierul meu, pentru Craciunita din voi.


Produsele le puteti accesa facad click pe cuvantul colorat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu