sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Nouveaute

In ultima perioada tot lucrez si tot lucrez la o colectie noua...Artable...dar vad ca nu mai reusesc deloc sa o termin. Si nu ca nu as lucra. Dar de fiecare data imi vine inspiratia exact pe langa...a fost toamna...am facut produse tomnatice, a venit iarna, am inceput sa incropesc diverse accesorii dar si decoratiuni pentru iarna.Cred ca inspiratia vine odata cu concursurile pe care le lanseaza cineva...gen ...pregateste un cadou de craciun, fa o decoratiune de craciun...etc, si asa m-am trezit inconjurata de alb si albastru...iarna aceasta va fi inghetata pentru mine. Desi sper din tot sufletul sa nu avem parte de temperaturi prea joase.

Primul produs este o coronita ce am conceput-o la un concurs pe Breslo sprijinit de GoodHomes. Premiul cel mare si fantastic e o masina de cusut care actualy works :D. Eu am una mica, de cusut cate o saia ceva, si tare m-ar mai bucura ceva mai mare si mai bun, intotdeauna ma bucura ceva mai mare si mai bun. Fuse dragoste la prima vedere. Asa incat am sa-i scriu Mosului....cu conditia ca astia de la Posta Romana sa nu piarda scrisoarea pe drum, poate poate se lasa induplecat. Si da, pentru masina aia sunt in stare sa cersesc si mila...sau nu.

3 comentarii:

  1. ersi mult de coment ....big fan of your work ...succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase. Sigut o sa votez pentru coronita ta. Eu anul trecut am fost cu alb si albastru deschis, vad ca anul asta merg pe crem maro negru.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult...mie imi place senzatia de inghetat pe care o lasa combinatia!

    RăspundețiȘtergere