luni, 11 octombrie 2010

NEW GIVEAWAY


Dupa giveaway ul de data trecuta care a fost ceva mai usurel m-am gandit sa organizez un altul pentru doritorii de lingurite pentru ''serbet'' (cum ar zice Cinnamon). Dupa ce v-am aratat si premiul, sa va pun in vedere conditiile de participare:

a. trebuie sa concepeti un intreg outffit pentru brosa ce o ofer ca premiu (au crescut standardele in runda a doua, ca la Mario). Acest outffit tb. pus intr-un colaj.

b. lasati comment pe facebook-ul meu la ce tema v-ati gandit pentru outffit sau o scurta descriere a acestuia -''colaj din vorbe'';

c. Trimiteti un mail la bohemian_sin@yahoo.com cu colajul din poze al outffit-ului.


Perioada in care se pot indeplini conditiile cumulativ este 10 octombrie/25 octombrie 2010. Dupa ce am strans colajele (sper ca vor fi multe), vom organiza un vot aici de pe 25 octombrie pana pe 30. Persoana care va strange cele mai multe voturi va castiga brosa.Nu ma intereseaza daca va puneti prietenii sa va voteze, sau daca mituiti colegii, important e sa strangeti cele mai multe like-uri.

Pentru a nu dezechilibra sansele de castig, toate outffit urile vor fi postate pe 25 octombrie cu un numar de intrare, astfel incat nici unul dintre ele sa nu fie cunoscut anterior!

Daca nu m-am facut inteleasa va stau la dispozitie pentru intrebari!

6 comentarii:

 1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere
 4. Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna.Iti ofer 3 premii virtuale pentru minunatele tale creatii.Sunt cu adevarat spectaculoase.Felicitari.Intra pe http://mihastef.blogspot.com/ pentru a le lua.Te pup si numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. Bohemina, trebuie sa stergi toate spam-urile astea de la Falvo &co. Cred ca au comentat pe toate blogurile pe care le-au gasit, inclusiv al meu :))

  RăspundețiȘtergere