miercuri, 3 februarie 2010

Colier =Stepping on sear leafs= 48 LEI EXPEDIAT

Colierul a fost realizat din material crem mai gros pe care am cusut 6 flori din voal: portocaliu si beige si o floare din saten peach!Florile au fost imbogatite cu miez de margelute: albe, galben pai, cuprate si paiete verzi si portocalii!
Colierului i s-a atasat un =guleras? din voal impletit caramiziu ce se prinde de piesa centrala in doua margele din ceramica pictata de un galben pal si lant cuprat!

Dimensiuni: L: 30 cm, l 18/19 cm

Parte integranta a colectiei =October in my garden


2 comentarii:

  1. Am o mare intrebare. La comanda speciala, cea mai speciala :), se mai poate realiza acest colier? Voi suferi extrem de mult daca nu am si eu un asemenea colier!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca ai primit mail-ul meu, mi-a dat eroare asa ca o sa ma repet si aci: regula general valabila este ca nu refac produse!In primul rand nu detin materiale la fel, in al doilea rand este plictistor si enervant pt mine sa stau 6 ore sa cos dupa un model deja facut!Primesc multe astfel de cereri si m-am decis sa fac din aceasta regula politica mea principala!Imi pare sincer rau dar ar inseamna sa-mi folosesc mai mult mainile decat imaginatia si prefer din suflet varianta inversa!
    Insa postez noutati in fiecare week end si imi mentin stilul pt ca e personal. Daca vei sta alaturi de mine cu siguranta vei gasi ceva care sa-ti placa(mereu s-a intamplata asa)!

    Postez aici prima data:

    http://www.breslo.ro/Shop/bohemiansin

    Pt ca e mai mult magazinul meu virtual, blogul e prioritar pt book!

    O seara placuta si imi pare rau,
    Eugenia

    RăspundețiȘtergere