sâmbătă, 18 iulie 2009

˝ You might have the sex but you will always have the city˝

Au fost concepute initial ca si accesorii pentru geanta, insa pot fi purtate ca si brose. Cat priveste destinatia, iubitoarele ˝Sex and the city˝ cred ca deja au previzualizat-o. Personajele nu au devenit niciodata victime ale modei, ci doar se simteau puternice si increzatoare. Daca te regasesti in cele patru caractere - amuzanta,indrazneata, inteligenta si independenta, - poate ai vrea sa incerci:Iar daca identificarea nu o poti face de una singura, take a quizz:

http://www.clopotel.ro/funny/teste/test-Cu_ce_personaj_din_Sex_And_The_City_te_identifici-202.html

Si daca vrei sa faci un cadou bine-venit prietenelor tale (ma gandesc ca ati identificat deja cu cine semanati ˝the most˝ fiecare) - pretul la achizitionarea a 4 caractere va fi de 40 ron pt. toate!!!

REDUCERE 27 ron toate personajele


˝Carrie˝ - it's all about the shoes - 14 ron (12cm)


˝Carrie˝ - sexy and bold - 13 ron (5cm)EXPEDIAT

Charlotte - conservative and calculated, but attractive in a ˝ladysh˝ way - 14 ron (8cm)EXPEDIAT

Samantha - "Women are for friendship, men are for fucking" - 13 ron (8/9cm)EXPEDIAT

Miranda - emotionally impaired, maybe you will call it sensibility, but still cute and sexy - 13 ron (9cm)EXPEDIAT

BTW, aceasta as fi eu conform testului : ˝Te identifici cu Miranda. Cinica si pragmatica, totul tine de program si timp. Deciziile tale au nevoie de mult timp. Esti ambitioasa si stabila, cauti acelasi lucru si de la partenerul tau. Incredibil de senzuala, cauti o relatie intima fara nevoi materiale. Esti ambitioasa cand vine vorba de cariera si responsabilitate.˝

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu